ROZJASNĚNÍ

Rozjasňující řada VALO C je celosvětově nejúspěšnější linií značky LUMENE. Za jejím úspěchem stojí víc jak dvě dekády výzkumu i pečlivě zvolené ingredience. Objevte produkty z této řady a nastavte jas vaší pleti na tu nejvyšší možnou hodnotu.

Věděli jste, že?

Ostružiník moruška roste divoce v čisté přírodě Laponska, jedné z nejsevernějších částí Finska. Polární noci jsou zde dlouhé, a proto je rostlina nesmírně odolná. Její plody jsou bohaté na antioxidanty, super dávku vitamínu C, ale také vitamín A, E a ellagitaniny. LUMENE tyto plody, které jsou stavebním kamenem řady VALO C, zpracovává s nebývalou šetrností k životnímu prostředí, a na základě mnohaletého výzkumu najdete v produktech nejen extrakty, ovocné vody a oleje z této plodiny, ale také třeba kmenové buňky či její fermentovanou podobu.

Lumene

Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion

rozjasňující pleťová voda
490 Kč

PLEŤOVÁ VODA

je prvním krokem k zářivé pleti. Obsahuje přirozeně exfoliační AHA kyseliny a organickou mízu ze severské břízy. Pleť je rozjasněná, bohatě hydratovaná a perfektně připravená na další péči.

Lumene

Glow Boost Essence

rozjasňující pleťové sérum
od 550 Kč
Další varianty (2)

SÉRUM

s divoce rostoucím arktickou moruškou, vitamínem C, kyselinou polyglutamovou a třemi formami kyseliny hyaluronové přináší viditelné rozjasnění, zvláčnění a zdokonalení pleti již od první aplikace.

Lumene

Midsummer Glow Self-Tan Drops

samoopalovací kapky
790 Kč

SAMOOPALOVACÍ KAPKY

nahradí slunce, ať už se mu ze zásady vyhýbáte, anebo se vám ho dlouhodobě nedostává. Jejich použití je snadné – stačí přikápnout jednu až dvě kapky do běžného krému na tvář, jemně promísit v dlaních a nanést na celou tvář. Opálení má velmi přirozený tón, takže se ani světlé typy nemusí bát.