OBJEVTE SVOJI VNITŘNÍ SÍLU

Kampaň na Burberry Goddess Eau de Parfum Intense pokračuje sledováním Emmy Mackey a smečky lvic na jejich cestě sebepoznání. S obnovenou silou a sebevědomím ztělesňuje Emma ducha Burberry Goddess. Jak slunce zapadá, čerpá sílu z jeho paprsků a uvolňuje sílu uvnitř sebe. Tato vůně Burberry je gurmánská, aromatická dřevitá vůně.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu jakékoliv vůně Burberry získáte jako dárek znovupoužitelné chladicí kostky do nápojů. Dárek se nevztahuje k rezervaci na prodejně a nákupu na prodejně. Platí pouze při nákupu online.

ZÍSKAT DÁREK

Charakteristické trio vanilek z Goddess Eau de Parfum je zesíleno čtvrtým vanilkovým dřevem, který má kouřový charakter. Když se spojí se zářivou levandulovou esencí, zesiluje vůni o živou dřevitou esenci. Inspirována barvami při západu slunce, Burberry Goddess Eau de Parfum Intense je umístěna ve čtvercovém flakonu, který je naplněn světlou jantarovou vůní a ozdoben zlatým medailonem. Tmavě béžové balení se zlatým štítkem inspirovaným gabardénem odkazuje na dědictví značky. Burberry Goddess Eau de Parfum Intense je navržen tak, aby se dal znovu doplnit. Náhradní náplň se prodává samostatně.

Vůně se otevírá zářivou levandulí která harmonicky dotváří a rozvíjí dřevité jádro vůně.

Klasické trio vanilek je v této intenzivnější vůni doplněné o vanilkové dřevo, které tuto vůni posouvá do nových výšin.

V závěru vůně se rozvíjí pačuli, které dodává vůni výraznou stopu a ženský nádech, čímž vytváří živý, kouřový a sofistikovaný finiš.