JAK PEČOVAT O POKOŽKU TĚCH NEJMENŠÍCH?

O pokožce miminek se říká, že je jemná a krásně sametová. Je však mnohem křehčí a náchylnější než u dospělého. Novorozenecká pokožka nemá plně vyvinutou rohovou vrstvu a kožní film, které společně tvoří ochrannou bariéru kůže.

Dětská pokožka je méně odolná vůči vnějším vlivům. Proto je třeba pokožku miminek chránit od jejich narození až do věku 2 let, kdy se vyvíjí jejich kožní bariéra. S ohledem na to je důležité používat kosmetiku, která zaručí hydrataci, chrání kožní bariéru i kmenové buňky.

Toto vše dokáže patentovaná aktivní složka Avocado Perseose® laboratoře Expanscience, která je hlavní aktivní látkou ve všech přípravcích Mustela®. Jde o novou generaci přírodní ingredience, která funguje v dokonalé harmonii s kůží dítěte. Je to extrémně vzácná molekula, která se vyskytuje v méně než 1 % čerstvého avokáda.

Udělejte z aplikace kosmetiky příjemný rituál a dopřejte svému děťátku masáž.

Proč je tak důležitá masáž miminka?

Masáž, která je skvělým zdrojem pohody a relaxace vašeho dítěte, lze praktikovat od narození a má řadu blahodárných účinků. Je to také krásný okamžik smyslové interakce mezi vámi a vaším dítětem, který posílí pouto mezi vámi!

• Masáž je prospěšná pro řadu funkcí těla: zlepšuje krevní oběh, uvolňuje svaly a klouby, usnadňuje průchod střevem, uvolňuje stres a podporuje spánek.

• Masáž je příležitost hloubkově hydratovat a vyživovat pokožku vašeho dítěte: vaše pohyby rukou pomohou oleji plně proniknout do pokožky.

• Masáž je také skvělým způsobem stimulace psychomotorického a smyslového vývoje: masáží vašeho dítěte mu pomůžete a podpoříte rozvoj jeho motoriky a smyslů.

• A konečně, masáž je okamžikem interakce a komunikace s vámi. Pravidelná masáž posiluje úzká pouta něhy a intimity, která vás a vaše dítě spojují!

MUSTELA

HYDRA BÉBÉ® Hydratační tělové mléko

hydratační tělové mléko
380 Kč
MUSTELA

Masážní olej

masážní olej
330 Kč

Další oblíbení pomocníci při péči o miminko: